Renault har oppe ante med en trophy-version af dets mest nuværende Megane R.S, som kan prale af meget mere strøm end den konventionelle bil, et nyt udstødningssystem, forbedrede bremser og nogle Meget subtile design ændres.
Den bruger en revideret version af den almindelige bils 1,8-liters turboladede firecylindrede motor, der nu udvikler 296BHP og op til 420 nm drejningsmoment. Strømmen sendes til forhjulene gennem enten en seks-speed manual eller en seks-speed dual-kobling automatisk gearkasse med paddle shifters. Drejningsmoment til den manuelle bil er lidt ned på den automatiske, udvikler 20nm mindre ved 400 nm.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste varme hatchbacks på salg 2018
Renault siger, at den ekstra kraft er ned til et revideret turboladersystem og en ny udstødning. Kuglelejerne, der er fastgjort til turbinen, er nu keramiske, med den lettere vægt og minimeret friktion, der tillader turboen at spole hurtigere op.
18.

Det nye udstødningssystem forbedrer også magt, mens det også er udstyret med en mekanisk ventil, der gør det muligt for volumenet af udstødningsnotionen at blive ændret.
Med den ekstra grunt ombord hævder Renault 0-62mph på 5,7 sekunder, mens tophastigheden er op til 162 mph. Det er en tiendedel hurtigere til 62mph fra stilstand, og 7mph hurtigere end basisbilen.