Citroen Technospace Idea er blevet afsløret på Geneva Motor Show, såvel som den viser produktionsversionen af ​​den nye C4 Picasso MPV.
På 1,83 meter er teknospace nøjagtigt den samme bredde som den nuværende bil, men på 4,43 meter lang såvel som 1,61 meter høj, er den noget lavere såvel som kortere end den eksisterende C4 Picasso. Det er det allerførste køretøj fra mærket, der sidder på den modulære EMP2 -platform, der fortsætter med at understøtte en række nye designs – inklusive det syv -sæde Grand Picasso.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

På trods af dette erklærer Citroen, at Technospace kan prale af “standardindstilling af interiørområdet samt en klasseledende bootkapacitet.” Idéen kan prale af en 537-liters bagagerum, op fra den nuværende MPVs 500-liters ton-plads.
Technospace-ideen ligner næsten C4 Picasso-prototype-køretøjet for nylig opdaget i Vigo, Spanien, hvor det fem-sæde C4 Picasso såvel som syv-sæder Grand Picasso er ved at blive bygget, inklusive den nye bils stærke front-end-design.
Smalle nye forlygter flankerer Citroens varemærke dobbeltchevron-gitter, mens en stor panoramisk forreste forrude, samt omviklet bageste glas løfter om at oversvømme bilens interiør med lys.
Bagsiden af ​​technospace er mindre bemærkelsesværdig, men har stadig 3D-effekt halelys. Disse er inkorporeret i bagklappen, der tilbyder en lav pakning læbe såvel som en integreret tagterrasse for at forbedre aerodynamik.
Citroen erklærer, at technospace såvel som den kommende C4 Picasso er væsentligt mere brændstofeffektiv, med Citroen, der erklærer, at den endnu ikke-specificerede motor såvel som nye ‘Puretech’ brændstofbesparende innovation vil reducere kulstofemissioner med så meget som 25 procent over hele rækkevidden. Mærket forsikring hævder ligeledes, at det nye køretøj vil være det reneste i sin klasse såvel som Idea-køretøjet udsender en skattevenlig 98 g/km CO2.
Den mest effektive C4 Picasso i den nuværende sort er E-HDI Airdream, der udsender 120 g/km CO2. Forvent, at Technospace vil tilbyde en meget meget bedre erklæret typisk brændstofforbrugsfigur end Airdream’s 61,4 mpg.
Der er ingen billeder af interiøret på nuværende tidspunkt, men Citroen siger, at det har en 12-tommer HD-panoramisk berøringsskærm som en del af en helt ny drivergrænseflade i det, det kalder “et integreret produkt såvel som innovationsoffensiv”, der begynder i Frankfurt, hvor produktionsversionen af ​​C4 Picasso vil blive afsløret.

Den nye fem-personers C4 Picasso vil være til salg i Storbritannien ved udgangen af ​​året, mens den større Grand Picasso er på grund af dukker op kort efter.