Mazdas RX Vision Concept Vehicle erhverver momentum på sin vej til produktion såvel som vil påvirke udseendet på andre biler, da mærket forbereder sig på at afsløre et nyt konceptkøretøj i Tokyo Motor Show i oktober.
Det er næsten to år, fordi Mazda først afslørede RX-visionen, som gav os vores bedste indikation endnu, at en ny roterende drevet Mazda-sportskøretøj var i pipeline. For da er det gået lidt stille, da Mazda -chefer har forsøgt at dele en servicesituation for bilen.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Frankfurt Motor Show 2017: Nyheder
Imidlertid viser en samtale med Mazdas vicepræsident for F & U i Europa, Matsuhiro Tanaka, på de nylige Frankfurt Motor Show, tingene er tilbage på banen. ”Med Tokyo Motor Show introducerer vi et nyt designkoncept – du kan tænke på det som en udvikling af temaet for RX -visionen.
”Når vi introducerer et koncept, er vores mål fra teknik såvel som designfællesskabet at gøre det til en realitet,” fortalte Tanaka til Automobile Express. ”Det, jeg vil sige, er, at vi gør den største bestræbelser på at prøve såvel som at gøre dette til en mulighed.”
På spørgsmålet om Mazda ville overveje at danne en mere alliance, som det gjorde med Fiat på MX-5, for at hjælpe med at mindske omkostningerne, sagde Tanaka: “I øjeblikket har vi absolut ingen planer om at indgå nogen form for sådanne alliancer.”