McLaren har afsløret det faste forrude-derivat af dets åbne Elva-superbil, som vil blive leveret til kunderne senere på året som en del af modellens ultra-eksklusive 149-enheds produktionsløb. Bare 399 Elvas blev oprindeligt bestilt, reduceret til et løb på 249 og derefter til et mindre i alt 149 biler i september sidste år.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Priserne er ikke afsløret, men den screenless Elva koster fra £ 1,425million, før kunderne tilføjer nogen af ​​de skræddersyede personaliseringsmuligheder, der tilbydes af McLarens specialoperationsafdeling.

Gulf-Liveried McLaren Elva afsløret for Goodwood Speedweek

Mens forrude-varianten er designet til at imødekomme de vejlegale krav i nogle amerikanske stater, vil den blive solgt til enhver, der hellere vil have den ekstra indkapsling af fast glas over Active Air Management System (AAMS), der er udviklet til den vinduesløse version.
På den skærmløse bil tager AAMS -systemet luft ind gennem næsen af ​​Elva og kanaliserer den ud af bagsiden af ​​bilens muslingeskal med høj hastighed og over beboerne, hvilket skaber et lag med hurtig rejse luft for at beskytte dem mod buffet på høj hastighed. Forrude Elva har stadig ikke noget fast tag eller bagvinduer, mens forruden tilføjer yderligere 20 kg til bilens vægt, som stadig er under 1.300 kg.
Strøm leveres af en dobbelt-turboladet 4,0-liters V8, der sender 804bhp og 800Nm drejningsmoment til baghjulene gennem en syv-trins dobbeltkobling automatisk gearkasse med skovlskiftere monteret på rattet.
Med hensyn til ydeevne udråbte McLaren en 0-62 mph sprinttid på 2,8 sekunder og en 0-124 mph tid på 6,8 sekunder i afventning af den endelige validering. Der er ikke afsløret yderligere specifikationer, men den ekstra vægt og træk på skærmen betyder, at 0-124MPH-tiden er 0,1 sekunder langsommere end den skærmløse variant, hvis disse tal holder.
Klik her for at læse vores anmeldelse af McLaren Senna …