Volkswagen har afsløret, at det vil tilbyde mindst en elektrificeret variant af hvert design på tværs af alle mærker såvel som markeder i 2030. Gruppen, der inkluderer mærker som Audi, sæde , Porsche såvel som Skoda, lover ligeledes at bringe 80 nye elektriske eller hybriddesign til markedet i 2025.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Meddelelsen, kaldet ‘Roadmap E’, blev fremsat af Volkswagen Groups formand Matthias Müller ved medieåbningen af ​​sin hall på Frankfurt Motor Show i 2017. Müller bekræftede, at der ville være mindst en elektrificeret variant i hvert af de 300-plus-design Det fremstiller med 50 rene elektriske biler samt 30 plug-in hybrider tilføjet til sorten i 2025.
• Bedste elektriske køretøjer til salg Ideel nu
Yderligere detaljer om køreplanen E -planen blev udsat af Müller på virksomhedens årlige medieseminar i marts i år. Müller afslørede, at ni fabrikker vil blive tilpasset til at skabe elektriske biler i 2020, med en yderligere syv planter, der slutter sig til disse i 2022. Han sagde ligeledes Volkswagen Group -mærker ville inden 2022 introducere “praktisk talt et nyt elektrisk design pr. Måned”.
VWs Herbert Diess sagde i mellemtiden på seminaret 2018, at virksomheden vil tilbyde husopladning af vægkasser til at hjælpe med at støtte fremtidige elektriske modeller. Priser til € 300 (svarende til £ 265), vil disse blive tilbudt i 2020 i Køb for at falde sammen med introduktionen af ​​virksomhedens allerførste EV, VW I.D.
Ifølge Mueller har gruppen brug for meget mere end 150 gigawattimer med batterikapacitet hvert år i 2025 til sin elektriske bilflåde – svarende til fire ‘gigafactories’. Virksomheden har lagt 50 mia. EUR til side for at imødekomme dette krav, med langvarige partnerskaber med Kina, Europa såvel som Nordamerika, der blev sat i gang. Derudover er virksomheden klar til den næste generation af ‘Solid State’ -batterier, der løfter over 600 miles af rækkevidde.
”Vi har fået beskeden så godt som vi vil levere” sagde Mueller og henviste til dieselemissionerne samt begivenheder, der fulgte. ”Vi sætter scenen til et sidste gennembrud i e-mobilitet. Et sådant gennembrud vil ikke blive gennemført af selvudnævnte ‘pionerer’, det vil blive gennemført af en virksomhed, der sælger over 10 millioner biler årligt “.

Hensigten er at gøre Volkswagen -gruppen til førende inden for elektrisk mobilitet med forventninger til at sælge så meget som tre millioner rene elektriske biler globalt årligt inden 2025.
Hvad tror du på stigningen i elektriske køretøjer? Lad os forstå nedenfor …