Vores spioner har fanget den ansigtsløftede Ford Kuga SUV ud af test, da den forbereder sig til sin offentlige afsløring senere i 2022. Den blå oval har været på en ny designblitz for nylig, med Fiesta Når fokus får mid-life-opdateringer-såvel som nu er det skiftet til mærkets fremtrædende mellemstore SUV at gå under kniven.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Den nuværende tredjegeneration Kuga har kun været til salg siden begyndelsen af ​​2020, men selv i den korte tids-rivaler som Volkswagen Tiguan såvel som sæde Ateca har draget fordel af ansigtsløftninger, idet de har taget nogle udstråler Kugas showroom-appel. Som vores nye spionskud viser, er den hårde Ford parat til at genvinde sin placering øverst i husholdnings SUV -sektoren.

Ford Kuga vs Toyota RAV4 vs Skoda Karoq

Foran ligger nogle stil -signaler hentet fra det nye fokus, med slankere forlygter såvel som et nyt gitter med Ford -badget, der er flyttet fra næsen. På bagsiden er et nyt baglysdesign, men de dobbelte udstødninger såvel som bageste spoiler forbliver stort set uændret.
Hvad – Sidstnævnte får en CVT -automatiske transmissioner. Ford dåse dieselmotoren fra Kuga -sorten sent i sidste år.
5

Sidste års ansigtsløftede fokus fik opdateringer til infotainment, såvel som vi sandsynligvis vil se nøjagtigt den samme st-up, der vises på den nye Kuga. Det betyder den seneste version af Fords Sync 4 Infotainment System med en 13,2-tommer central berøringsskærm.
Der er endnu ikke noget ord om prisfastsættelse, men det nuværende design starter fra lige under £ 28.000, så forvent lignende for den ansigtsløftede kuga.
Tjek vores liste over de allerbedste mellemstore SUV’er at købe nu