efter en glitrende Geneva Motor Show-debut, Landes Audis anden generation af RS5 Coupe i Storbritannien denne måned. Priser fra £ 62.900, første leverancer af 444BHP BMW M4 -rivalen begynder om sommeren.
Audi har også bekræftet, at RS5 vil komme som konventionel med det virtuelle cockpit -digitale instrumentdisplay, såvel som Quattro Sport bageste differential. Valgmulighederne inkluderer et kulfibertag, dynamisk ride kontrolophæng og en højere RS-udstødning.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste sportsbiler på markedet
Rs5’s stylingopgraderinger afspejler dens racy -status i området. Foran ligger et sort honningkaggitter flankeret af to store, kantede luftventiler. Rs5’s holdning fremhæves med bredere hjularker, og den kører på nye fem talte 19-tommer legeringshjul-større 20-tommer hjul gør indstillingslisten. Omkring den bageste holder bilen sin signatur ovale halepipes sammen med en ny bagdiffusor og en lille bootlid -lipspoiler.
14

Under motorhjelmen falder Rs5 to cylindre og får en 2,9-liters dobbelt-turboladet V6, der producerer 444bhp. Det er den samme effektfigur, der findes i den gamle V8 -drevne RS5, men drejningsmoment skubber op med 170nm til 600 nm på top.
Den nye motor tager bilen fra 0-62 mph på kun 3,9 sekunder, og med en optionspakke, der fjerner begrænseren, kan den ramme 174 mph flad-out. Det gør det hurtigere end den forrige model, der gjorde sprinten på 4,6 sekunder, men den er også mere effektiv.
Den nye motor administrerer 32,5 mpg og CO2 -emissioner på 197 g/km, hvilket er 17 procent bedre end den gamle V8 -model. Det er delvis takket være en lavere kantstenvægt: den nye model kaster 60 kg, der nu vejer 1.655 kg.
En otte-trins tiptronic automatisk gearkasse kører alle fire hjul med en strømfordeling på 40:60, så de fleste af strømmen går til baghjulene. En valgfri sportsdifferential vil blive tilbudt på bilen, og en multi-link-ophængsopsætning på bagsiden erstatter trapezformet link fra den forrige model.Optioner på RS5 inkluderer dynamisk ride-kontrol med sportsophæng, keramiske bremser og revideret styring Det er unikt for RS -modellen. Selvfølgelig kan drivere vælge fra flere køremetoder, der også passer til vejen fremover.

14

Inde i RS5 er sportssæder med valgfri diamantsøm, et fladbundet ratt og RS-logoer omkring kabinen. Audis virtuelle cockpit er til stede, og har info om drejningsmoment og G-kræfter plus et skiftlys på Rev Limiter.
Hvad synes du om den nye Audi RS5? Fortæl os det i kommentarerne …