Den lille Countryman Crossover har fået et nyt nyt ansigt til sommeren. Den populære 4×4 har solgt over 350.000 enheder over hele verden, og de subtile opdateringer bringer den største model i området tættere på den helt nye lille luge med lavere emissioner på tværs af området og ekstra strøm til udvalgte modeller såvel som styling-justeringerne.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

De fleste af ændringerne i det ydre er forbeholdt frontend – som får et nyt gitterdesign med en berømt scoop og en ny tværbjælke – plus en sporty rød ‘s’ badge til de hurtigere versioner. Nye LED -tågelygter er valgfrit tilgængelige for første gang og inkorporerer en ring af dagslys til et moderne look.
Fire nye farver, inklusive Jungle Green, er nu tilgængelige, og Cooper og Cooper’s varianter leveres med et lettere sæt af fem-eger legeringer som standard. Cooper S har også fået en vis ekstra strøm, og dens dobbelt-rulle 1,6-liters turbo producerer nu 190bhp (7bhp meget mere end før) og tager 0,1 sekunder mindre for at nå 62 km / h fra en stående start.
Imidlertid er hele serien også meget mere effektiv end før. Takket være bedre brug af brandets minimalisme -teknologi og lavere rullemodstandsdæk opfylder alle versioner af landsmanden nu den strengere Euro 6 -emissionsstandard.
Emissioner for Cooper S Fall til 139 g/km, og det vil nu returnere 47mpg, mens de meget mere forsigtige Cooper D -modeller udsender kun 111 g/km og returnerer en fremragende 67 g/km – hvilket stadig gør dem til den billigste version at køre.
All4 fire-hjulstrækversioner af landsmanden leveres nu med metalskuuffplader indbygget i de forreste og bageste kofangere for et meget mere robust look, og de er valgfrit tilgængelige til front-drevmodeller.
Hver landsmand i området får nu anthracit -opkald fra JCW -modellen, og selv den mest potente 218bhp countryman får de samme ændringer som resten af ​​serien, med købsbøger, der åbner i starten af ​​sommeren, i juni.