Mercedes CLS er blevet ansigtsløftet i 2021, med et nyt look udenfor og opdaterede interiørbeklædninger, der ankommer til brandets Audi A7 Sportback -rival. Det vil være tilgængeligt at købe i Storbritannien i sommer, med priser, der forventes at starte fra omkring £ 60.000.
Mercedes har holdt udvendige designændringer begrænset til en ny forreste kofanger med større indtag og en krom splitter plus et nyligt fundet stykke kromtrimstrimmel til bagvalance, over en sort bagdiffusor. Der er også to nye 19 -tommer legeringshjulsdesign at vælge imellem – et fem talte hjul og en ti talte.

Top 10 bedste luksusbiler til at få 2022

AMG Line -modeller får en sportsligere makeover, der inkluderer en større frontplitter, dybere sideskørter, en spoiler til bagagerumslåget og et nyt radiatorgitter. De konventionelle legeringshjul er også byttet til et sæt AMG-mærket 20-tommer enheder, der fås i to farver.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Indvendigt er den største ændring vedtagelsen af ​​en ny Nappa-lædertrimmet multifunktionsrat, udstyret med den samme kapacitive teknologi, der findes på den nyligt reviderede E-klasse salon og den helt nye C-klasse. Den opdaterede sensorteknologi indikerer, at bilisten ikke længere har brug for at placere rattet gennem hjulet for at lade bilens semi -autonome systemer vide, at de er i kontrol – blot at have hænder, der greb hjulet, er nok.
33

Ved siden af ​​det opdaterede ratt er CLS nu tilgængelig med en opdateret række indvendige trimmer. Kombinationen af ​​materiale og læderbeklædning inkluderer nu en midtkonsol i åben pore brun valnød eller højglans grå træ. Læderbeklædningsmuligheder er blevet udvidet til at omfatte en ny to-tone grå mulighed og en sort og brun kombination.