KIA vil snart tilføje en Phev-variant til den nye Sportage-line-up og udvide SUVS PowerTrain-lineup til at omfatte benzin, diesel, mild-hybrid, fuld hybrid og plug- i hybrid muligheder.
Den nye plug-in hybrid version er tilgængelig for at købe nu og bringer udvidet hybridteknologi til Sportage for første gang.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Sportage er Kias bedst sælgende bil i Storbritannien, og den nye model vil komme med seks forskellige trimniveauer. Kicking off the range er Sportage ‘2’, som starter fra £ 26.745 med en 148bhp 1,6-liters turbo benzinmotor. En 113bhp 1,6 liter diesel er tilgængelig for en ekstra £ 1.000. Begge er tohjulstræk og parret til en seks-trins manuel gearkasse.

Bedste plug-in hybrider 2022

Udstyr til 2 indbefatter 17-tommers legeringer, LED-forlygter, for- og bagkøretøjers parkeringssensorer med et reverserende kamera, cruise kontrol og billamper og viskere med et automatisk dæmpende bagspejl. En 8-tommers touchscreen Infotainment System har DAB radio, Android Automobile og Apple Carplay-tilslutning, mens der er en række sikkerhedshjælpefunktioner, herunder fremadgående kollisionsunddragelse med fodgænger-, cyklist- og krydsningsdetektering.
Flytning op til GT-line trim (fra £ 29.745) bringer muligheden for desuden drivaggregat, herunder 48V mild-hybrid versioner af 1,6 liters benzin og 1,6 liter diesel – sidstnævnte ser magt opad fra 113bhp til 134bhp – begge Anvendes med en Seven-Speed ​​Dual Hold Automatisk gearkasse. Der er også 226BHP HEV hybrid-modellen, parret til en seks-speed automatisk gearkasse. Alle GT-line-modeller er tohjulstræk, indtil plug-in-hybridet ankommer i starten af ​​næste år.