Audi har afsløret en forfrisket A4 for 2018, der svarer på den nyligt ansigtsløftede Mercedes C-klasse og gearet sin tre år gamle udøvende saloon op for at tage kampen til den næste -Generation BMW 3 -serien, der ankommer til Paris Motor Show i oktober.
I modsætning til den nye C-klasse, der undgår en designrevision til fordel for nye motorer, tech og opdateret infotainment, er ændringerne, der anvendes til A4 og A4 Avant, rent kosmetiske, med kun designændringer på faktureringen. Som sådan er det mere en modelårsopdatering end en fuld ansigtsløftning, og du bliver nødt til at vente lidt længere på en A4 med et 48-volt mildt hybrid-system.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste udøvende saloner til salg 2018
Audi siger, at de grundlæggende SE og Sport A4’er er blevet revideret med mere slående udseende takket være et revideret for- og bagkofanger -design, nye sideskørter og en ny finish på sideluftindløbsgrillerne. Avantversioner af disse biler får også en spoiler, mens A4 Sport-modeller nu sidder på 18-tommer legeringshjul.
11

Den nye A4 S -linje (billedet) er blevet injiceret med et meget sportsligt look. Den reviderede forreste forklæde får udtalt, vinkelhuller, med bilens frontend nu meget mere minder om flagskibet 444bhp Rs 4 avant takket være et mere fremtrædende læbeblad i bunden af ​​kofangeren. Det bevarer dog et klassisk gallestil over et honningkammønster. Dens hjul svulmer til 19 tommer i størrelse som standard.