Et nyt flagskibsdesign baseret på S-klasse såvel som Badged Mercedes-Maybach S600 vil blive afsløret ved næste uges LA Motor Show. Det vil være 200 mm længere end en lang-heelbase S-klasse ved hjælp af meget mere område end den gamle Maybach 57-model.
Indvendigt vil det være, hvad Mercedes forklarer som “det største tilpasningsniveau såvel som personalisering af Mercedes-Benz” med avancerede læder, metaller såvel som Woods. Under motorhjelmen er en 6,0-liters V12 med 530 hk samt 830Nm drejningsmoment. Der vil ligeledes være en S500 V8 Maybach såvel som en S400 4Matic.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste avancerede biler
Køretøjet skal salg i foråret 2015 med S600 -design, der forventes at gøre deres metode til Storbritannien. Omkostningerne angives at være £ 10.000 til £ 15k over samt over, hvad Mercedes opkræver for en lang-heelbase S-klasse, hvilket ville sætte S600-versionen i ballparken på £ 130.000.
6

Mercedes-Maybach redesignes i vid udstrækning med en højere taglinje end S-klassen LWB-der bidrager til en 150 kg vægt får-såvel som Maybach-badging indeni såvel som ud. Interiøret er så elegant, som du måtte forvente med ikke et enkelt synligt stykke plast overalt i kabinen. Hver udsat plastoverflade i S-klassen er belagt med læder i Maybach fra vinduesrammerne til bunden af ​​sæderne såvel som endda panelet i slutningen af ​​instrumentbrættet.
Er der meget mere Mercedes-Maybach-design i rørledningen?
Mens det nye Mercedes-AMG Performance-brand fungerer sin magi på tværs af serien, er det usandsynligt, at der vil være Mercedes-Maybach-versioner af andre Mercedes-modeller. “Vi har ingen yderligere planer for andre Maybach -modeller,” sagde Mercedes -salg såvel som reklamechef Ola Kallenius. “Dette design har sin egen kropsform såvel som de største niveauer af eksklusivitet. En A45 AMG arbejder med A-klassen, men det er ikke nøjagtigt det samme med Maybach.”
Annonce – Post fortsætter nedenfor