beslutning
Selvom det ikke var den grundlæggende bærer til stilfuld håndtering denne gang omkring, var BMW X5 MK3 ikke desto mindre et anstændigt køretøj til at køre, såvel som udvekslingen til reduceret håndtering af dygtighed resulterede i det mindste i en mere behagelig tur. Faktor i det rummelige såvel som veludstyrede interiør såvel som køretøjet gør en attraktiv mulighed som en udnyttet husholdnings-SUV. Det er dog ikke uden dets mere fremtrædende fejl: benzin såvel som hybridmotorer er ikke de allerbedste pasninger til BMW, og mens niveauer uden for boksen var generelt gode, var et par af de mere praktiske AS Nå som ønskelige funktioner blev kun tilbudt som valgfri ekstramateriale.
Hvilken skal jeg købe?
Bedste udnyttede BMW X5 MK3 til brændstoføkonomi: XDrive40E SE
Bedste udnyttede BMW X5 MK3 til familier: XDrive30D SE
Bedste udnyttede BMW X5 MK3 til ydelse: X5 m

Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

BMW X5 MK3 debuterede på britiske veje i november 2013, samt introduceret med mange af de funktioner, der ville være en konstant i hele bilens produktionstid. To trimniveauer blev tilbudt-kerne SE-specifikationen såvel som en præstationsinspireret M Sport-trim-såvel som motorvalg inkluderede to diesels (30D såvel som M50D) samt et 50i-benzinudbud.
Fra januar 2013 kan BMW X5 -købere muligvis specificere køretøjet med en 40D -diesel, der spalte ind mellem 30D såvel som M50D -motorer, der blev tilbudt fra lanceringen. Deltagelse i sorten på nøjagtigt samme tid var en entry-level 25D, som måtte navngive sondringen ved at være den eneste X5-motor, du måske leverede med baghjulstræk-hvert andet design var udelukkende firehjulstræk.