Dette er de seneste spionfotos af Aston Martin Vanquish Volante såvel som endnu mere bevis på, at en soft-top-version af det nye V12-flagskib er lige rundt om hjørnet.
Denne stærkt kamuflerede mule forprøvede muldyr blev spioneret test ved Nurburgring-testkredsløbet i Tyskland, hvor det britiske brand har en langsigtet facilitet til behandling af fremme af alle dens fremtidige modeller.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

På trods af den sorte såvel som hvid forklædes den bemærkelsesværdige frontplitter såvel som bagdiffusor plus et sæt unikke baglys klynger, begge giver dette design væk som den åbne version af den seneste Vanquish.
Under det vil det dele nøjagtigt den samme hi-tech carbon fiber kropsarbejde såvel som let aluminiumchassis som coupe, mens den naturligt aspirerede 6,0-liters V12-motor såvel som seks-trins zf automatisk gearkasse ligeledes sandsynligvis vil blive overført over uændret Tilvejebringelse af Volante en sund 565bhp -output såvel som 620nm drejningsmoment.
Det svarer muligvis til en 0-62 km / t -sprint på ca. 4,2 sekunder – bare en tiendedel mindre end hårdt top – såvel som en tophastighed, der nærmer sig 200 mph – selvom dette sandsynligvis vil være begrænset, når tagsystemet er nede.
Andre tekniske højdepunkter inkluderer en carbonfiberpropaksel samt Brembo carbon keramiske bremser, men selve tagsystemets system vil være en let foldematerialestil snarere end en kompleks foldet hård top som begge rivaler Ferrari 458 Spider samt McLaren 12c Spider . Ikke desto mindre er stilen ligeledes kompakt tilstrækkelig til at imødekomme nøjagtigt den samme faste bagspoiler som coupe.
Aston Martin introducerede CC100 -ideen i weekenden som en del af sine hundredeårsbegivenheder, men den nye design Cavalcade ser ud til at fortsætte, da Vanquish Volante muligvis vises på Frankfurt Motor Show eller endda tidligere med en omkostning, der sandsynligvis vil stige til over £ 200.000, når det viser op i efteråret.