Den perfekte elbil til 2021 vil prale Mercedes Eqs. Disse kvaliteter og mere er blevet kombineret for at skabe Autovia EV-21, der blev afsløret i dag på World EV-dagen.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Autovia, udgiver af Auto Express, Carbuyer og Drivingelectric, har knust data fra Driver Power Perolities Squaction Survey, samlet markedsoplysninger fra gruppens bilsalgswebsted BuyAcar.co.uk og brugt sin egen ekspertindsigt til at identificere de kvaliteter, som bilkøbere Tænk på den perfekte EV.

Bedste elektriske SUV’er at købe nu

Resultatet er Autovia EV-21, en hypotetisk bil konstrueret ud fra de vigtigste elementer i de allerbedste nye elbiler, der er til salg i dag, et køretøj, der beviser vippepunktet for nye elbiler, er allerede her.
Ydeevne, praktisk og overkommelige priser vil være væsentlige kvaliteter at vinde over hårdt næse bilister til enhver ny model – især når det er en elbil. Men Autovia EV-21, der er vist i vores eksklusive billeder, beviser, at alle væsentlige kvaliteter for et massemarked gennembrud er opnået på tværs af det hurtigt ekspanderende udvalg af EV’er, der allerede er på Storbritanniens veje.
Autovia EV-21 omfatter elementer af modeller over EV-spektret. MG5 donerer sin budgetvenlige prismærke; Til £ 26.495 efter regeringens plug-in-bilstipendium tilbyder den mere køreområde pr. Pund end nogen anden EV. Og dens serviceplan på £ 6 pr. Måned er en anden rock-bottom-omkostning; Faktisk er dens årlige omkostninger på 72 £ mindre end AA -overtrædelsesdækslet, der er inkluderet som en del af pakken. Men når det kommer til driftsomkostninger, er Vauxhall Corsa-E stjernen, hvor firmaet tilbyder et gratis britisk gasopladningspunkt og kreditter, der effektivt betaler for 30.000 miles elektricitet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor