BMW klarer sin næste generations X1 Small Crossover forud for en 2015-udgivelse, som det ses i vores mest aktuelle spionskud. Udgivelsesdatoen forventes at være omkring juni næste år, såvel som SUV ser ud til at være baseret på mærkets nye forhjulstrækplatform samt få en række tre-cylindrede motorer for allerførste gang.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Med X1s nærmeste rival, Audi Q3, der for nylig modtog en række opdateringer såvel som en helt nye Volkswagen Tiguan i horisonten for næste år, har BMW til hensigt at holde sig foran spillet med sin nye model.
6.

Den velkendte form forbliver, men en meget mere skrånende taglinje, en større såvel som meget mere berømt gitter såvel som redesignede forlygter ser sandsynligt ud for den nye bil, plus meget mere plastik kropsbeklædning til et chunkier look. Bærelinjen forekommer højere, skønt ikke i helt den samme grad som Rival Range Rover Evoque, hvilket efterlader et meget mere kompakt bagvindue såvel som sportsligere holdning bagfra.
Powertrain-detaljer er endnu ikke bekræftet, men vi forstår, at X1 vil være den anden BMW, der tilbydes med forhjulstræk, der overholder den nylige udgivelse af den 2-serie Active Tourer MPV. Den nye X1 vil være baseret på den samme forhjulstræk UKL1-platform som det køretøj (såvel som den nye lille rækkevidde). ‘XDrive’ firehjulstrækkesystemet forbliver for meget mere kraftfulde varianter.
• Bedste SUV’er såvel som 4x4s fra 2014
Vi forventer ligeledes at se BMWs nye 1,5-liters turboladede tre-cylindrede benzin med 138bhp i bilen plus den 1,5-liters tre-pot dieselmotor fra Mini. Andre motorindstillinger skal indeholde en rækkevidde på fire cylinder benzin såvel som dieselmotorer.