-chauffører, der vælger ikke at bære et sikkerhedssele, kan blive ramt med tre point på deres licens. Parlamentsmedlemmer ønsker at øge afskrækningen fra den nuværende bøde på £ 100, da data viser, at næsten en tredjedel af de dræbte i køretøjer ikke brugte sikkerhedssele.
Det er 40 år siden der blev ændret en ændring i lovgivningen til at give mandat til brug af sikkerhedsseler i biler, en regel, der blev sat i kraft to år senere for beboere i forsædet, såvel som i 1991 for dem bagpå.

Bilsikkerbælte lovovertrædelser stiger 17% på et år

Men med 25 procent af vejdødsfaldet inklusive et køretøj, der ikke bruger et bælte i 2016, stiger til 30 procent i 2018, angives medlemmer af det parlamentariske rådgivende råd for overførselssikkerhed (PACTS) at anbefale strengere straffe for dem, der ikke At bælte op end den nuværende bøde på £ 100, som ligeledes kun kan være et forståelsesprogram på £ 53 i stedet. De foreslåede punkter kan ligeledes leveres til chaufføren, hvis en af ​​beboerne ikke er bæltet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

David Davies, administrerende direktør for PACTS, fortalte The Times: ”Sædebælter er en fantastisk succeshistorie, men opgaven er endnu ikke udført. Fine £ 100 understreger ikke for driverne alvorligheden af ​​risikoen. ”
Årsagerne til, at chauffører, der ikke bruger sikkerhedsseler, vil variere fra person til person, med en vis afkrydsningsovertrædelse af borgerlige frihedsrettigheder, såvel som andre, der er angivet for at være over selvtillid om at være ubeltet takket være følelsen af ​​sikkerheds -SUV’er medfører.
Men uanset årsagerne, ud over at risikere risikoen for deres egen død såvel som traumet for nogen anden, der er inkluderet i en ulykke, der potentielt kan være dødelig på grund af mangel på brug af sikkerhedssele Med hver dødelig vejsulykke kostede det økonomiske klima 2 mio. £.
Tjek de sikreste køretøjer, der er til salg nu …