General Motors mener stadig, at det kan sælge Cadillacs i Europa – men indrømmer, at det aldrig vil være i stand til at konkurrere med Mercedes, BMW og Audi.
Præsident Dan Ammann fortalte Automobile Express, at Kina og USA ville forblive den luksusamerikanske producents afgørende mål for vækst.
Og han indrømmede, at Cadillacs scattergun -teknik til Europa i fortiden under forskellige chefer havde hindret sine chancer her.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

”Deri ligger problemet,” indrømmede han. ”Vi er i, vi er ude, vi er i, men vi laver ikke diesel …
”Men på lang sigt er der en rolle for Cadillac i Europa. Vil det være en højvolumen-konkurrent i den mellemlang til langvarige fremtid? sikkert ikke. Men er der en rolle for noget andet end de tre tyske luksusmærker? Jeg tror, ​​der er.
• Bedste luksusbiler at få nu
”Vi er nødt til at finde ud af, hvad det er, hvad vores portefølje er, et andet værdiproposition. Men at prøve at udjævne tyskerne vil ikke være vejen til succes. Vi skal have et andet forslag. ”
GM er meget mere solid økonomisk fodlodning giver GM mulighed for at forfølge sine ambitioner med Cadillac, understregede Ammann.
”Tidligere, når vi ikke har haft kontanter, er den første ting, der er blevet skåret ned, den useriøse‘ Cadillac in Europe ’strategi,” spøgte han.
De nuværende CTS og ATS blev konstrueret med Europa i tankerne, og Amman sagde, at de viste, at mærket “var på et bedre sted, end det havde været i nogen tid”.
Tror du, at Cadillac har en chance for at få indflydelse i Europa? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …