Lotus er blevet tildelt et £ 10,44million -tilskud fra regeringens regionale vækstfond, som ikke kun giver Lotus mulighed for at udvikle nye modeller, men forventes at skabe mere end 300 job i de kommende år .
• Lotus -nyheder og anmeldelser
I en officiel erklæring sagde Aslam Farikullah, COO hos Lotus: ”Dette tilskud er en del af en bredere strategi for Lotus oprettet for at sikre, at vi trives og vokser. Vi reagerer på øget global efterspørgsel efter vores biler og ingeniørkonsulenttjenester, og dette tilskud vil hjælpe med at placere Lotus i spidsen for den globale bilinnovation.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

”Vi har meget spændende planer for vores sportsbiler, og det er et meget positivt skridt for Lotus, som vi er i stand til at skabe nye job og til at bidrage væsentligt til Storbritanniens bilindustri.”
Selve Regional Growth Fund er et initiativ på 3,2 milliarder pund til at skabe job og økonomisk vækst uden for London-det Hethel-baserede Lotus HQ er det perfekte eksempel.
Vince Cable, forretningssekretær, besøgte Lotus HQ denne uge, hvor han sagde: ”Bilindustrien er en af ​​Storbritanniens store succeshistorier, der beskæftiger over 130.000 mennesker og hjælper med at opbygge en stærkere økonomi ved at bidrage med 11 milliarder pund om året. Regeringens industrielle strategi arbejder og giver forretningen tillid til at investere og skabe mere højt kvalificerede, langsigtede job i Storbritannien. ”
Tilskuddet på 10 millioner pund er det seneste i en række investeringer i Lotus, hvor de nye ejere DRB-Hicom for nylig investerer £ 100 mio. I virksomheden. Den femårige, fem-bilsplan, der blev udviklet under Lotus ‘ex-chef Dany Bahar, er blevet dåse, men det er stadig ikke klart, om den mest avancerede af de fem biler, der er beregnet til at ankomme-Esprit-nogensinde vil komme til produktion .
Da vi stillede dette spørgsmål til Lotus, fortalte en talsmand os: “Der er en række produkter, som vi har i vores fremtidige produktportefølje, og vi vil ikke sige, om en esprit -type bil er i denne portefølje. Sportvognen, superbil og Hypercar -markedet ændrer sig, og vi er nødt til at sørge for, at vores fremtidige biler er relevante, ønskelige, teknologiled og vigtigst af alt overholder Lotus ‘kerne -DNA. ”

Den kortsigtede plan vil sandsynligvis fokusere på at producere varianter af eksisterende Lotus-modeller som Elise, Exige og Evora. Vi har set Exige S Roadster og Exige V6 Cup fra Lotus for nylig.