priser for den nye Hyundai I10, er blevet afsløret – en bil, som Hyundai beskriver som en supermini i en bybilpakke. Priserne starter fra £ 8.345 og stiger til £ 10.495.
No-frills i10 fem-dørs har været en armatur på Storbritanniens veje nogensinde, fordi det blev den mest populære bil, der blev købt på scrappage-skemaet for tre år siden. En fantastisk 110.000 er blevet flyttet, fordi den blev lanceret i 2008, hvilket gjorde det til Hyundais bedst sælgende model i Storbritannien.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Eksisterende ejere kan være chokeret over at lære en den nye voksne I10 – som koster fra £ 4.995 med £ 2.000 scrappage -rabat – starter fra £ 8.345, når den sælges i januar. Prisen forbliver den samme som den udgående tilstand, og Hyundai hævder, at den nye i10 kan prale af forbedret rum, kvalitet og meget mere udstyr.
• Hyundai I10 Prototype Review
To benzinmotorer vil være tilgængelige fra lanceringen, der inkluderer en 65bhp 1,0-liters tre cylindermotor og en meget mere kraftfuld 85bhp 1,2-liters benzinmotor. Det sidstnævnte forventes at udgøre ca. 40 procent af salget. De samme motorer findes også i Kia Picanto, som i10 deler sin platform med.
Trimniveauer består af S, SE og premium og inkluderer standardudstyr såsom centrallåsning, elektriske frontvinduer, USB -indgang, kørelys om dagen, justerbart ratt og seks airbags. Mid-range SE-modeller modtager yderligere, fjerntliggende centrallåsning, elektriske bagvinduer, elektriske opvarmede dørspejle, kropsfarvedørhåndtag og spejle. Modeller i SE -trim er prissat fra £ 9.292 og stiger til £ 10.495, hvis du vælger den automatiske gearkasse.