Den helt nye Mercedes S-klasse dukker ikke op før næste år. Mercedes har dog valgt Paris Motor Show til at begynde at bygge bilverdenens appetit på sin nye super-luksuriøse salon.
Kaldt æstetik s, giver Silhouette Idea “et kreativt look af stilen med high-end salonen i en overskuelig fremtid,” ifølge Mercedes ‘leder af Style Gordon Wagener.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Til det tjekket den næste Mercedes S-klasse, som sandsynligvis vil vise nutidsværdien af ​​det kinesiske marked ved at blive introduceret på Shanghai Automobile Show den 20. april 2013.
S-klassen æstetik-idé indeholder en holdning af nu-velkendte Mercedes-stylingstræk, der allerede findes på den nuværende A-klasse, E-klasse såvel som CLS-klasse-modeller.
Selvom det kun er et kunstigt koncept, der vil blive vist med en speciel lysskærm, der fremhæver forskellige dele af modellen, udsætter æstetikens s, at den nye S-klasse vil få berømte hjularker, såvel som både opad og nedadgående skrå krøller På dens sider. En coupé-lignende taglinje er ligeledes bevis.
Mercedes har bredere planer for sit flagskibsdesign denne gang omkring. Den nye S-klasse vil være proppet med avanceret indstillet til at fylde det eksklusive hul i mærkets line-up nu, hvor Maybach er blevet økset.
Regelmæssige såvel som lange akselafstandsdesign er sandsynligvis, drevet af benzin, diesel såvel som hybrid drivlinjer.
Ud over en saloon vender CL-klassen tilbage som S-klasse coupe, såvel som sandsynligvis vil blive brugt med en konvertibel tagdækning for allerførste gang.
Tekniske højdepunkter vil omfatte magisk kropskontrol, der scanner vejen for buler med kameraer såvel som sensorer samt varierer spjældene i overensstemmelse hermed.
Sikkerhedsanordninger som en airbag, der blæser op under fronten af ​​køretøjet i tilfælde af et forestående nedbrud, der øger friktionen samt kompenserer for bremsedykk, er ligeledes en mulighed.