, det har været 18 måneder, fordi Renault introducerede sin ‘renaulution’ – en radikal plan for at vende virksomheden ved at reducere sine omkostninger, omstrukturere sin mangfoldighed af køretøjer såvel som Fokus på elektrificering. Ud over i sidste uge udsatte firmaets chef, Luca de Meo, at mange af målene er nået mindst et år forud for planen.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Nu kommer det næste trin. Renault ønsker at fordoble c-segmentet-de mellemstore køretøjer, som så mange af os køber. En allelektrisk Mégane vil komme først, men i løbet af sidste uges monetære resultateropkald, udsatte de Meo, at en genfødt version af Scénic ligeledes er på vej.

Renault smukt navn til at vende tilbage på den nye elektriske SUV

Dette er en interessant flytning fra det franske brand, der har en stærk historie med at komme med bogfolk-bærere-helt først Espace, der ganske meget producerede genren i Europa såvel som da Scénic. De Meo holdt sig tæt på detaljer, men han sagde, at der ikke er nogen metode, som køretøjet vil være en konventionel, boxy MPV-form på toppen af ​​en elektrisk platform.
Så det er vanskeligt ikke at trække en forbindelse mellem den scéniske plan såvel som et teaser -skud af en idé udstedt af Renault under den nøjagtige samme præsentation. Det forventes at dukke op i maj såvel som fremvisning af bæredygtighed med en brintdrevet motor. Men på nøjagtigt samme tid sagde De Meo: “Denne idé vil afsløre et fremtidig produkt.” Er der nogen, der ønsker at anvende hvilken?
Det elektriske køretøjsmarked etablerer stadig hurtigt, men der er ikke mindre ønske såvel som efterspørgsel fra forbrugerne for området såvel som at bringe kapacitet, end der var for et årti siden. Renault kan godt benytte sig af dette, hvis det kan udnytte Scénic’s Smart Heritage såvel som at pakke den op i en moderne stil, der er passende til dagens tendenser.
De Meo fortalte os, “Jeg er positiv til, hvad vi laver med ingeniørarbejde såvel som design, så alle job ser ekstremt godt ud.” Det vil være interessant at se nøjagtigt, hvordan denne garanti overfører til ægte metal i de kommende år.
Tjek det seneste på Renaults kommende Electric 5 Hatchback her …