Køretøjet og operatørtjenestebureauet (VOSA) er fast besluttet på at forbedre standarderne for varevogndrift og har til hensigt at øge antallet af vejkontorer og andre metoder til håndhævelsesaktivitet.
Ved den tredje begivenhed i Freight Carry Association’s (FTA) Van Excellence Conference Series, der finder sted i Dunblane, vil VOSA’s fokus være at forbedre VAND -driftsstandarder og give operatører de oplysninger, de har brug for for at styre deres flåder effektivt og sikkert.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

VOSA’s Trafikhåndhævelsespolitiske leder, Gordon MacDonald, leverer hovedadressen på konferencen. Andre centrale emner, der vil blive dækket i begivenheden, inkluderer styring af vejrisiko, hvilket reducerer driftsomkostninger, fremtidig van -teknologi såvel som køretøjsspecifikationer.
Mark Cartwright, FTA’s leder af varevogne, fremhæver vigtigheden af ​​begivenheden: “Van Excellence beviser, at operatører er helt i stand til selvregulering. FTA bifalder VosA langs og giver sine synspunkter på de problemer, der står over for Van -operatører. ”
• Kontroller Van Safety med ny app
• Stjålet varevogn og værktøjer, der er gendannet på 50 minutter