Volvo har udsat omkostninger for den forfriskede 2021 XC60 SUV. Den opdaterede BMW X3 såvel som Audi Q5 -rival tilbydes at købe nu, med indgangsniveau B5 benzin i momentum trim, der starter fra £ 41.745.
Dette tal er et moderat £ 765 boost over omkostningerne ved det nøjagtige samme køretøj før den aktuelle opdateringsrunde, hvor ansigtsløftningen indførte en greb om små stilændringer, forbedret indvendig innovation samt en meget mere detaljeret liste over bilisthjælpsfunktioner.

Top 10 fineste SUV’er for at få 2022

Alle versioner af XC60, det allerbedste køretøj i Volvos line-up, drager nu fordel af en ny infotainment-opsætning drevet af Android Automotive-Ny softwareapplikation, der ser det ni-tommers portræt berøringsskærm integreret direkte med Google Apps samt Tjenester, der ligner den teknologi, der blev brugt af søskens brand Polestar.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Hænder gratis stemmeadministrationsfunktioner håndteres nu af Google Assistant, Navigation leveres af Google Maps, såvel som derudover kan applikationer installeres ved hjælp af Google Play Store, der får adgang direkte fra berøringsskærmen. Købere kan tilmelde sig alle de nye Google -funktioner med et medlemskab kaldet pakken Digital Services.
Ved siden af ​​den helt nye infotainment -teknologi får XC60 nye såvel som opgraderede hardware til bilisthjælpssystemerne, med en ny sensorplatform bestående af radarer, ultralydssensorer såvel som kameraer.
5

Volvo oplyser, at med den nye sensorinnovation om bord, vil XC60 prale af meget bedre fodgænger såvel som vejledende individuel detektion til anvendelse med den automatiske nødbremsning såvel som styringsinterventionssystemer. Pilot Help Semi-autonom kørsel vil nu levere det, som forretningstelefonen kalder “blid biliststøtte” fra stilstand så meget som motorvejshastigheder.
Designændringer for XC60 holdes på et minimum. En ny aftale med en revideret gitter såvel som den nedre frontkofanger er sammen med et valg af nye malingsfarver såvel som hjulindstillinger, men generel den visuelle opgradering er subtil. Interiøret kan trimmes i et valg af nye læderfrie polstringer, herunder en ny tekstilbaseret mulighed, kaldet City Weave.
Motoropstillingen består af B5-benzin såvel som B4-diesel, som begge bruger et 48-volt mild-hybrid-system. Over det sidder T6-opladningen, en plug-in hybrid med 335bhp samt et 32-mils elektrisk-kun-interval. Basisdesignet B5 sender kun sin kraft til forhjulene, med firehjulstræk en mulighed. Alle andre designs får firehjulstræk som standard.

Som før sidder to yderligere trimmer over momentum. Sporty-udseende R-stil starter fra £ 44.410, mens sortens topping-inskription starter fra £ 46.385, når den er parret med B5-enheden.
T6-opladning af plug-in-hybrid bruges i inskription, R-stil såvel som Polestar-konstruerede trimmer. Omkostninger variation fra £ 51.590 til £ 64.090 for den rækkevidde-topping-præstationsfokuserede model.
Tjek strømmen på Volvos planer for en allelektrisk fremtid …