Peugeot har frigivet det første teaserbillede af den nye konceptbil, den vil vise på dette års Beijing Motor Show. Virksomheden har bekræftet, at det nye koncept er ‘fra den samme afstamning som Onyx Concept Car’ og ‘er en teaser af brandets fremtidige design.’
Ved 4.730 mm lang, men kun 1.310 mm høj, er det endnu ikke navngivne koncept lidt kortere end den nuværende Peugeot 508, som procedurer 4.792mm, men også lavere end RCZ, som er 1.362 mm høj.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Konceptet en fire-dørs coupe, som Peugeot hævder ’tilbyder atletisk og raffineret styling for fire passagerer og deres bagage.’
Selvom teaserbilledet ikke afslører meget, kan du finde ud af konceptets korte overhæng og dets lange motorhjelm, som hjælper med at give tilsyneladende sofistikerede proportioner. Der er en svingende coupe -taglinje, meget lang akselafstand og lang bageste overhæng – som alle løfter et slående look, når bilen afsløres i Beijing den 20. april.
Du kan se et par designtemaer, der er blevet vedtaget fra Onyx -konceptet, først vist på Paris Motor Show i 2012. På fronten er vinkel, slanke forlygter, som nu er blevet vedtaget på produktionsbiler som 308, 2008 og Facelifted 3008/5008.
Hallysene består af tre LED-blokke, der er beregnet til at ligne kløer, der henviser til Peugeot Lion-logoet. Dette designtema bruges også nu på produktionspeugeots.
Det nye koncepts BodySide har også en meget mere raffineret version af det store kammuslingsområde, der hjalp med at tilføje muskler til Onyx’s kobber- og kulfiberprofil. Det nye koncept har en yderligere udskæring langs sidekarmen, for at hjælpe det med at se lavere ud, mens en bagvinge tilføjer den sportslige holdning.
Mere af det nye koncepts design vil blive afsløret i en kunstinstallation, som Peugeot vil vise på ‘International Automobile Festival, hyldest til fornemmelser’ i Paris, der løber fra 29. januar til 2. februar.
Peugeot viser også Onyx -konceptet, 308 R -konceptet, 208 T16 Pikes -højde og 908 HDI le Mans -bilen på den franske begivenhed.