i år markerer 60-årsdagen for Morgan’s klassesejr på Le Mans i 1962, hvor det tog toppladsen i 2,0-liters klasse. For at fejre lejligheden har den britiske Marque frigivet en ny version af specialudgaven af ​​sin plus fire. Kaldt LM62, den modtager mange design-berøringer inspireret af Le Mans-vindende bil og er begrænset til kun 62 enheder.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

LM62s malingsmuligheder er inspireret af Racer fra 1962, der var færdig i mørkegrøn og rød. Den specielle udgave kan købes i Jet Green eller Morgan Tertre Rouge og får en Heritage White Hardtop tagdækning – en første for Plus Four og ligesom originalen. Købere kan også specificere en LM62-grafikpakke, der tilføjer Roundels med den originale bils ’29’ racetummer, sølvtrådhjul, en Le Mans-stil brændstofpåfyldningshætte og et kupplet bagpanel. En bageste LM62 -badge har også.

Ny Morgan Plus Four CX-T 2022 anmeldelse

Andre steder modtager den begrænsede drevne model et sæt spotlights, en poleret stenbeskyttelse og en sideskærmspose syet med LM62-logoet. Splitter- og gitternet er også blevet malet sort sammen med halerne i det aktive sportsudstødningssystem.
LM62 får meget mere nostalgiske berøringer indeni, med træbeklædning på instrumentbrættet og transmissionstunnelen. Gulvmåtterne er lakerede sorte gummiemner, og nakkestøtterne er broderet med LM62 -emblemer. Specielle sorte læderdørtrækninger er også inde, mens de opvarmede komfort plus sæder også er trimmet i sort læder, med perforerede sædecentre og vandret plissering. Et malet rattcenter og et LM62 -chassisplak markerer bilen med begrænset udgave.
Morgan bruger også mange personaliseringsmuligheder til, at køberen kan vælge imellem, såsom en soft-top tagdækning og LM62-tilbehørspakken, der bringer toørede hjulspinnere, forlygtebånd, et krom bagspejl og et Mota-Lita-rattet. En fotodagbog over bilens bygning kan også bestilles.
LM62 er baseret på de eksisterende plus fire og drives af en BMW-sourced 2,0-liters turboladet fircylindret motor. Det producerer 255bhp og 350Nm drejningsmoment, og LM62 fås med enten en seks-trins manuel gearkasse eller en otte-trins automatisk enhed. LM62 er nu til salg fra £ 78.995.

Tjek strømmen på Morgan’s nye 3-hjuler her …