Opdatering: EA har i dag annonceret, at den online version af GTA 5 nu er live, bare dage efter, at vores gennemgang først blev offentliggjort (rulle ned for yderligere information).
Grand Theft Automobile 5 (GTA 5) er den varmt forventede rolle, der spiller videospil, hvor din karakter stjæler biler, årsager kaos og tjener penge, når de klatrer op på besættelsesstigen til en gangster i et fiktivt sydlige Californien.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

GTA 5 Onlinerockstar har i dag annonceret online spil til GTA 5, tilgængelig ved hjælp af en softwareopdatering. Funktionen er udstyret med en række frynsegoder, såsom en multi-player-tilstand, men nogle brugere har rapporteret problemer med titelopdateringen-inklusive tabet af deres enkeltspiller-data.
Rockstar har svaret med en erklæring, der anerkender, at opdateringen stadig er i sin spædbarn, og at eventuelle fejl vil blive løst med tiden.
En talsperson for spiludvikleren sagde: “Vi vil regelmæssigt finjustere alle områder af spillet for at få det til at spille mere retfærdigt og stryge eventuelle afbalanceringsproblemer (mens vi tager sig af alle de andre problemer, vi støder på!), Men vi har virkelig brug for din hjælp i At finde ud af, hvad disse problemer er. Så vær venlig at arbejde sammen med os om det! ”
Vi har endnu ikke fået fat i GTA 5 online, men vil opdatere denne anmeldelse med vores tanker, når og når vi gør det.