Mazda’s Show Star for dette års Geneva Motor Show er den ansigtsløftede Mazda 6 Tourer. Det vises sammen med den nyligt forfriskede Mazda 6 -saloon, som blev afsløret fuldt ud på Los Angeles Motor Show sent i sidste år.
Det er ikke overraskende, at opdateringerne, der er modtaget af den ansigtsløftede Tourer, er de samme som dem, der findes på dets saloniske søskende. Det indikerer et lidt forfrisket udvendigt design, med et nyt mesh -gitter og krom, der detaljerede omkring bilens friske LED -forlygter, er den mest tydelige ændring.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste ejendomsbiler til salg 2018
Opdateringer indeni er meget mere stor skala. Dashboard -designet er blevet revideret med et enklere look med meget mere almindelige overflader sammen med nye switchgear, nye sæder og ny teknologi. Der er også et nyt otte tommer berøringsskærm infotainment-system og en valgfri syv-tommer TFT-skærm i instrumentklyngen.
Ligesom Saloon er UK Powertrain Details stadig under indpakning, men Mazda lover forbedret ydelse og effektivitet, hvilket sandsynligvis vil indikere opdaterede versioner af den 2,2-liters diesel og 2,0-liters benzinmotorer, der i øjeblikket bruges til britiske købere.
Tourer ankommer også med chassisjusteringer, hvor Mazda ændrer ophængsopsætningen i et forsøg på at injicere yderligere komfort og smidighed. Ny I-ActivSense Safety and Help Tech ankommer også med en 360-graders top-down cam overskriften tilføjelse.
Ved siden af ​​det komplette opdaterede Mazda 6 -interval vil firmaets to mest aktuelle koncept -biler også gøre deres europæiske debut. Den sofistikerede Vision Coupe-designundersøgelse vil blive vist på Genève sammen med KAI-et Skyactiv-X-drevet koncept, der forhåndsvisning af den næste generation af Mazda 3, der skulle i 2019.
Læs alt om alt på vej til Genève næste måned her.