en Citroen C3 GTI kunne være i pipeline ifølge topchefer på det franske brand. Den nye model vil dog fortsætte med at fokusere på komfort og forfining, på trods af at de leverer sammenlignelig ydelse til en Ford Fiesta st.
PSA Group CEO Carlos Tavares, der talte fra åbningsrunden for World Rally Championship 2017 i Monte Carlo, fortalte os, at Citroen udforskede ideen om en varm C3 ved hjælp af viden fra ingeniører fra hele virksomheden.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Da han blev spurgt om hans ambitioner om mærket, herunder om WRC kunne påvirke en sammenhængende C3, fortalte Tavares os: ”Der er kan være nogle planer om at opgradere motorerne og gå lidt længere. Så ja – hvorfor ikke for Citroen? ”
• Bedste hot hatchbacks til salg Ideel nu
Produktplanlægningschef Xavier Peugeot bekræftede dette, men insisterede på, at enhver C3 GTI eller C3 VTS skulle opretholde Citroens varemærke komfort, forfining og praktisk.
”Er det relevant at have Citroen Racing Road Cars? Definitivt, ”sagde han. ”Men jeg vil gerne beholde denne komfortbud på samme tid. Dette er udfordringen. ”
Det siges, at den nye C3 udgør værdier for det genfødte franske brand, der genopbygger sin line-up i løbet af de næste par år efter opdeling fra luksusdivision DS i 2015. Afgørende for dette er Citroen Advanced Comfort, der blander suspensionstuning, sædedesign , forfining og elementer som indvendigt lys og rum. Dette vil oversætte fra de konventionelle C3-modeller til den række-topping hot hatchback.