Den stigende værdi af traditionelle køretøjer forlader ejere farligt underforsikret, ifølge British Insurance Coverage Brokers ‘Association (BIBA).
Analyse fra den historiske bilgruppe viser, at værdierne for nogle traditionelle køretøjer er steget væsentligt, men alligevel opdaterer ejere ikke deres forsikring. Det betyder, at hvis de kræver at gøre en forsikringskrav, ville de kun få en brøkdel af bilens ægte omkostninger.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Problemet er ikke kun begrænset til klassikerne ‘Blue Chip’, som Ferraris eller Jaguars, heller ikke med mere ydmyge design som Fords ledsagere, der ligeledes stiger i værdi.
Bedste traditionelle køretøjer at købe som investeringer

Adrian Flux Insurance Coverage Services – en af ​​de største ekspert traditionelle køretøjsmæglere i Storbritannien – har skrevet til alle sine politiske indehavere om problemet med utilstrækkelig dækning. Det opdagede, at nogle få af de traditionelle køretøjer på dens bøger næsten var fordoblet i værdi, siden politikkerne begyndte.
En ejer, Darren Campbell, fra Surrey, købte sin traditionelle 1910 Porsche 911s for næsten 20 år siden. Det var forsikret for £ 45.000 i de sidste par år, men det er nu værd mere end £ 80.000. Darren sagde: “Hvis du har haft det, så længe jeg har det, er det enkelt at tage øjet fra bolden.”