Både Range Rover og Range Rover Sport er blevet opdateret for 2015 med forbedret ydelse, meget mere teknisk i bilen og bredere omfang til personalisering. Tilgængelig for at købe fra 16. juli, vil hver model nu indeholde Land Rover’s Incongol Connectivity Interface som standard. Den eksterne gren af ​​dette system har en integreret SOS -nødopkaldsfunktion, optimeret Land Rover -hjælp og en smartphone -app, der giver brugerne mulighed for at forbinde eksternt med deres bil overalt. I mellemtiden sporer den sikre arm din RR i det usandsynlige tilfælde, at det er stjålet. Debuting sammen med denne teknik er to nye værktøjer, IncongRol -apps og WiFi. De første giver ejere mulighed for at synkronisere smartphone-apps til køretøjets berøringsskærm og er kompatibel med Android og Apple, mens den anden leverer øjeblikkelig adgang til bilen til et mobilt hotspot, der kan understøtte op til otte enheder på én gang.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

• Bedste 4x4s og SUV’er for at komme nu
Forbedret omfang til personalisering indikerer, at kunderne nu kan vælge ‘Aruba Silver’ og ‘Kaijoura Stone’ udvendige malingsordninger, med tagdækning og døre, der matcher kropsfarven eller på anden måde er færdige med at kontrastere sort. Der er desuden muligheden for nye 19-tommer satin mørkegrå legeringer til konventionelle rækkevidde Rovers, mens der er enorme 22-tommer legeringer til rådighed for langvarige basevarianter. Andre steder projicerer opdaterede pytlamper en oversigt over bilen på jorden for at tænde vejen for beboere om natten, mens der også er en intelligent fragttilstand, der bevæger forsæderne fremad, hvis der er behov for ekstra plads, når der foldes bagsiden. Ændringer er heller ikke rent kosmetiske. Den 4,4-liters SDV8-dieselmotor drager fordel af yderligere 40Nm drejningsmoment, så den nu genererer 334bhp og 740nm og er parret med en revideret otte-trins automatisk gearkasse.
Fra august bliver Autobiography Black LWB -modellen også tilgængelig i England. Dette bruger tilføjet eksklusivitet i form af LED-halelampe, specielle 21 og 22-tommer legeringer og redesignede sæder, plus konfigurerbar stemningsbelysning og eksklusive indvendige og udvendige trimmer. En pakning af udøvende klasse bruger to individuelle fuldt justerbare sæder oven på dette plus en udvidet midtkonsol med elektriske læderborde, integrerede USB-opladningsstik og skræddersyet belysning.