Mitsubishi har afsløret omkostninger såvel som specifikationer for sin nye syv-sæde Shogun Sport SUV, der tilbydes at købe i april med en startomkostning på £ 36.905. Det overholder det nye Eclipse Cross i showrooms.
Shogun Sport sidder mellem Outlander såvel som Common Shogun i Mitsubishis line-up 2018. Det er baseret på platformen for den nye L200 såvel som afhentningsrødderne er synlige side-on såvel som indeni, med en lignende turhøjde såvel som dørprofil, plus en hytte påvirket af firmaets afhentning. En stor bageste overhæng sidestilles med syv sæder i fuld størrelse såvel som en stor bagagerum, der tjener så meget som 1.488 liter tonområde med de bageste sæder foldet fladt.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

• Fineste SUV’er til salg 2018
Det er udstyret med en 2,4-liters fircylindret dieselmotor, der skaber 178bhp samt 430Nm drejningsmoment, der sender strøm til et valgbart firehjulstrækningssystem gennem en otte-trins automatisk gearkasse. Funktioner som Hill Descent Control, Trailer Help samt Hill Begin Hjælp er udstyret som standard.
12
Om vores adsclose denne annonce

Der tilbydes kun to trimniveauer. Indgangsdesignet er Shogun Sport 3, der er prissat fra denne indgangsniveau £ 36.905 omkostningsmærke. Det får lædersæder, klimakontrol med dobbeltzone, nøglefri adgang såvel som startknap, automatiske LED-forlygter, baglygter samt kørelys om dagen samt et infotainment-system udstyret med Android-bil samt Apple CarPlay som standard. Et vending af videokamera er ligeledes almindelig pasform såvel som er parret med bageste auto -parkeringssensorer.
For £ 38.905 kan klienter vælge Shogun Sport 4, der tilføjer opvarmede lædersæder samt en pakke med chaufførassistenter, herunder et fremadrettet kollisionsadvaringsystem, blindt områdeassistent, samt en 360-graders videokamera-konfiguration, der er knyttet til den infotainment display. Shogun Sport vil blive leveret på Mitsubishi-showrooms i april samt inkluderer en fem-årig/62.500-mils garanti.
Se på vores round-up af de allerbedste 4x4s til salg nu …