Toyota har revideret sit flagskib Land Cruiser 4×4, tilføjet en ny 2,8-liters dieselmotor samt noget yderligere sikkerhedsudstyr. Det rejsende design tilbydes nu at bestille med omkostninger, der starter fra £ 42.345 til entry-level tre-dørs variant, der klatrer til £ 57.490 for området-topping syv-sædet uovervindelig version. Allerede leveringer forventes at dukke op i oktober.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Toyota vil ligeledes introducere en opdateret version af Land Cruiser Industrial senere på efteråret, som vil have nøjagtige de samme revisioner som den rejsende bil. Omkostningerne begynder fra £ 35.925 for den tre-dørs værktøjsmodel og klatrer til £ 42.175 for den fem-dørs aktive variant.

Top 10 fineste SUV’er til at købe 2022

Ligesom den udgående model drives den opdaterede Toyota Land Cruiser af en turboladet 2,8-liters firecylindret dieselmotor, men dens output er steget fra 174bhp såvel som 450Nm drejningsmoment til 201bhp samt 500Nm. Toyota siger, at den ekstra strøm har faldet 0–62 km / h -tid til 9,3 sekunder – en 2,8 sekunders forbedring over den gamle bil.
Hver version af den opdaterede Toyota Land Cruiser inkluderer et mekanisk firehjulstrækkesystem, en lavforholdsgearkasse samt en låsbar centerdifferential som standard. Den industrielle variant kan specificeres med en seks-trins håndbog gearkasse, mens rejsedesignet kun tilbydes med en seks-trins automat.