Dette er Lister Stealth, en biler og lastbil, som den producerer, erklærer at være Storbritanniens hurtigste såvel som en masse kraftfuld SUV.
Stealth er baseret på Jaguar F-Pace SVR, men Lister har øget strømmen til 666bhp såvel som drejningsmoment til 881NM, en 22 procent forbedring over den almindelige bil. Som et resultat kan stealth accelerere fra 0-60 km / h på 3,6 sekunder såvel som videre til en tophastighed på 195 km / h.

All-Electric Lister Storm Hypercar drillede

Vandreturen i magten såvel som ydeevne er blevet muliggjort med nye Supercharger-remskiver, en specialbygget intercooler, revideret induktion samt udnyttelse af Listers proprietære motoradministrationssoftware. Som et resultat erklæres stealth for ikke kun at være Storbritanniens hurtigste SUV, men ligeledes den mest magtfulde hidtil.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Lister-stealth sports en række håndlavede karosseri-ændringer, der er oprettet for at hjælpe aerodynamik såvel som motorkøling. Den forreste kofanger såvel som bagdiffusor er begge bygget af kulfiber. Andre revisioner inkluderer en specialdesignet udstødning af rustfrit stål med carbonfiberspidser, til et “tordnende lydspor”, ud over meget mere kraftfulde bremser foran såvel som bageste såvel som 23-tommer legeringshjul.
31
Om vores adsclose denne annonce

Købere kan vælge mellem 36 farver af Bridge of Weir Nappa Leather sammen med 90 syningsvalg til bilens sikkerhedsseler, sæder, instrumentbræt, rattet samt tagforing.
Imponerende vil Lister have en længere garanti end det F-Pace, som den er baseret på. Cover kommer fra garanti, Listers søskendefirma. Bare 100 lister stealths vil blive bygget og koster £ 109.950 hver.
Lister CEO, Lawrence Whittaker, sagde: ”At skabe Storbritanniens hurtigste SUV er ikke uden dens udfordringer, men vores interne stil såvel som avancementteam har produceret et virkelig specielt såvel som produkt i verdensklasse med Lister Stealth. Indførelsen af ​​stealth fortsætter vores track record med at producere skræddersyet, dejlige biler og lastbiler, der er større på ydeevne, high-end såvel som en masse af al ejer såvel som bilist-nydelse, med et omkostningspunkt, der væsentligt undergraver konkurrenterne i Denne markedsplads. ”
Nu tjekket ud om tilbagevenden af ​​den berømte Lister Knobbly …