Den begrænsede udgave VW Beetle GSR er nu tilgængelig til bestilling i Storbritannien. Kun 3.500 eksempler på Beetle vil blive tilbudt over hele verden, med levering af de 100 biler, der kommer til Storbritannien, der begynder i september.
Den originale Beetle GSR – forkortet for Gelb Schwarzer Renner eller Yellow Black Racer på tysk – blev salg for 40 år siden. Også begrænset til 3.500 enheder, den første GSR indeholdt en Matt Black Bonnet, bootlid og kofangere og sorte sidestriber over dørkarmene.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Fyrre år senere har VW fortolket GSR med sin seneste bille, der først debuterede på Chicago Motor Show tidligere på året.
Også malet gul og sort tilføjer den nye bil ekstra GSR-bogstaver, R-line kofangere og sorte dørspejlhætter, selvom den nye GSR i modsætning til originalen også kan bestilles i grå og sort.
Den nye bil får 19-tommer legeringer i stedet for originalens 15-tommer hjul, mens den nye bil drager fordel af sorte R-Line Racing-sæder, med kontrasterende gul syning, et læderindpakket ratt og en nummereret plak.
Den nye Beetle GSR fås kun med top-spec 207bhp 2.0-liters turbo-benzinmotor, som giver bilen mulighed for at afslutte benchmark 0-62 mph sprint på 7,3 sekunder og ramme en tophastighed på 142 mph.
VW hævder, at Beetle GSR returnerer brændstoføkonomi på 38,7 mpg og udsender 169 g/km CO2.
Den nye Beetle GSR kan bestilles med enten en seks-trins manuel eller DSG-gearkasse. Den manuelle Beetle GSR koster £ 24.900, mens DSG -versionen koster £ 1.500 mere.
VW har tilføjet, at den ikke-GSR 2.0-liters turbo bille vil drage fordel af samme 207bhp-version af motoren-op fra 197bhp nu-til biler, der er bestilt efter 1. maj.