En ny ren-elektrisk Grand Tourer er lanceret i form af Audi RS E-Tron GT. Det er skabt til at sidde ved siden af ​​den eksisterende E-Tron SUV og rivaler biler som Tesla Model S og Porsche Taycan. Det vil være tilgængeligt at købe fra maj med priser, der starter fra £ 110.950.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Audi RS E-Tron GT’s drivlinje har tre elektriske motorer-en til forakslen og en til hvert af baghjulene. Kombineret leverer de 590bhp og 830nm drejningsmoment, selvom EV’s startkontrolsystem kan øge systemets output til 637bhp i korte perioder. Det indikerer, at RS kan sprint fra 0-62 km / h på kun 3,3 sekunder og kan nå en begrænset tophastighed på 155 km / h.

Ny 2021 Audi e-tron GT ankommer til rival Tesla Model S

Som med standard E-Tron GT, har RS en 85KWH-batteripakke, men på grund af sin meget mere kraftfulde elektriske motorer falder EV’s maksimale rækkevidde fra 295 miles til 280 miles. Den deler dog den samme opladningsarkitektur, hvilket indikerer, at købere fuldt ud kan genoplade systemet natten over, når de bruger en 11 kW hjemmevægboks.
DC hurtigopladning understøttes også. Leveret Du kan få adgang til en 270 kW oplader, RS E-Tron GT’s batteri kan gå fra flad til 80 procent kapacitet på kun 23 minutter. Det svarer til omkring 62 miles af rækkevidde for hvert femte minuts opladning.
12

For at tackle det meget mere kraftfulde drivetrain har Audi monteret RS med en række chassisforbedringer over standard e-tron GT. Opgraderinger inkluderer wolfram-carbidovertrukne bremseskiver, faste calipre fra ti-stempler, adaptiv luftophæng, meget mere sofistikeret bagforskell og firehjulet styring. Carbon keramiske bremseskiver kan også specificeres som en valgfri ekstra.
Annonce – Post fortsætter nedenfor