Honda har afsløret en ny version af Civic SI på Los Angeles Motor Show, såvel som det først er bundet til det amerikanske marked. Imidlertid er den store nyhed for de britiske forbrugere, at Civic SI muligvis kan gøre sin metode til Storbritannien, badget som en type S. Typen S er et halvvejs hjem mellem grundlæggende borgerdesign såvel som de ildefortrækkende type R -biler.
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Civic har været til salg i Amerika lidt mens nu, såvel som er indstillet til at dukke op i Storbritannien næste forår. En serie på 1,0-liters såvel som 1,5-liters turboladede motorer vil have, hvor Civic SI får den højest drevne 1,5-liters enhed, parret til en seks-trins manuel.
31

Honda har endnu ikke udsat en effekt for Civic SI, skønt en borger allerede tilbydes i USA med 172bhp. Imidlertid har Auto Reveal allerede samplet en 201BHP -version af nøjagtigt den samme motor i en testmuldyr i Japan, parret til en CVT -automatisk gearkasse, og det er den motor, der er meget mere tilbøjelig til at drive den europæiske bil.
Civic SI, der vises på LA Motor Show, har et komplet fabriks-aero-kit, inklusive front såvel som bageste splitters, en bageste spoiler samt centralt monteret udstødningstip. Det kører på 19-tommer legeringshjul med høje ydeevne dæk.
• La Motor Show 2016
Indvendigt har Honda garanteret, at prototypen omhyggeligt viser produktionsmodellen. Det indebærer specielle sportssæder, et aluminiumsgearskift, aluminiumspedaler samt surringer af metallisk trim samt rød syning.
Selvom der ikke er truffet nogen endelig beslutning om, hvorvidt et varmt design vil komme til Storbritannien for at sidde mellem de grundlæggende design såvel som Type-R, angives Honda-chefer at være ivrige efter ideen, hvilket genopliver ånden i den forrige type S modeller.
31

Honda UK manager Phillip Crossman, der talte tidligere med Car Express, udtrykte et ønske om at udvide sin sort med meget flere motorvarianter. ”Jeg vil gerne have, at vi kæmper med rivaler, der har en række effektudgange fra en motorstørrelse, før vi tror på at introducere nye nichemodeller,” fortalte han os.
Den nye Civic SI er på skærmen på LA Motor Show såvel som vil sælges i USA næste år, hvor han slutter sig til salonen, Coupe samt Hatchback -modeller.

Ville du købe en Honda Civic Type S? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …