Metropolitan -myndighederne har nået et vartegn i sin kamp mod uforsikrede chauffører på London -veje ved at beslaglægge det 100.000. Køretøj siden indførelsen af ​​Operation Cubo.
Operation Cubo blev startet i 2011 med adskillige officerer, der var rettet mod bilister i finansieringen til at køre ulovligt i løbet af de sidste tre år ved hjælp af tech som ANPR. Det er ikke kun billige runarounds, der bliver fanget hverken med avancerede køretøjer, der ofte er valgt. I løbet af det sidste år er en McLaren, Bentley såvel som Lamborghini alle blevet stoppet såvel som taget af webtrafik politiet.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Mere usædvanligt blev der beslaglagt en 72-ton kran-værdsat til £ 1 million-i Belgravia i januar 2012 for at blive drevet uden licens eller forsikring. Kranen blev beslaglagt såvel som chaufføren gav tre punkter samt en fast ladningsmeddelelse.
Straffesorter fra mindst £ 200 samt punkter på din licens så meget som et fuldt kørselsforbud. Efter at det uforsikrede køretøj er blevet beslaglagt, vil det blive knust – uanset hvor dyrere design sælges på auktion, hvis ejeren ikke får forsikringsdækning såvel som at genvinde bilen. En fjerdedel af de beslaglagte 100.000 køretøjer er blevet skrotet eller auktioneret indtil videre. Pengene fra enhver form for salg går direkte tilbage til politiarbejde med 5,5 millioner pund, der er pløjet direkte tilbage til Met.