2015 Honda CR-V-ansigtsløftning ser ud til at involvere meget mere end bare styling-justeringer, med vores spionfotografer, der for nylig fanger den fjerde generation af kompakt SUV-test i Californiens passende navngivne Death Valley.
På denne tid af året overstiger temperaturerne ofte 40 grader celsius, hvilket gør Amerikas laveste og tørreste område optimale til måling af holdbarhed i varmt vejr.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Det er som et resultat sandsynligvis, at den japanske producent testede den nuværende teknologi, der sandsynligvis ville have i sin reviderede CR-V, som vil supplere en moderat designopgradering.
Som disse billeder af den tidlige prototype viser, ser den visuelle side af denne frisk i øjeblikket ud til at fokusere på for- og bagenden, hvilket efterlader siderne uændrede. Selvom motorhjelmen også ser ud til at være overført, skjuler den mørke camouflage klart et mindre gitter og smalere forlygter. Dette vil se 2016-året CR-V-funktionen færre vandrette ventilationsåbninger, hvilket resulterer i en mindre voluminøs næse og meget mere klart definerede kofangerlinjer.
Forbedringer i midten af ​​livet bagpå er ikke så let lavet, selvom Honda ser ud til at have fokuseret sin indsats på baglygterne, og bootlids form lige under bagvinduet samt ændring af kofangeren for bedre at afspejle designet Foran.
Under huden vil der endnu en gang være et valg af front- eller firehjulstræk med det eksisterende motorområde overført-inklusive 118bhp 1,6- og 148bhp 2,2-liters I-DTEC-diesel og 153bhp 2,0-liters I- VTEC benzinenhed.
Vi holder dig opdateret, da der fremkommer meget flere detaljer, med en officiel meddelelse forventet senere på året – muligvis på Paris Motor Show i oktober – forud for en officiel afsløring i første halvdel af 2015.