sammen med eksponeringen af ​​Jaguar E-Type Zero Prototype såvel som erklæringen om, at JLR planlægger at elektrificere hver nye biler og lastbil, den foretager fra 2020 og frem, har Jaguar udsendt, hvad det Telefonopkalder dens ‘vision for 2040 såvel som ud over’ med en ny online idébiler og lastbil udsat på gruppens tech -fest i London.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Kaldt Jaguar Future-type, kaldes det som et ‘premium kompakt on-demand køretøjskoncept’, samt flåter alle auto-markedets futurologkasser, at være autonom, altelektrisk, samt designet til biler og lastbil deling.
Det centrale i ideen er det unikke ratt. Kaldt Sayer-opkaldt efter designeren af ​​E-typen-det er et aftageligt system, der bruger kunstig intelligens (AI) såvel som stemmegenkendelse for at få opgaver som tilkaldelse af køretøjet samt fungere som en personlig concierge.
8

Når de er indrammet inden for en bildelingskontekst, ville ejere af bilklubber kun kræve at eje hjulet for at få adgang til enhver type køretøj, der er kompatibelt med det. Jaguar siger end en on-demand-flåde af fremtidstyper med variationer af 2+1 siddesign ville give biler og lastbilklubsejere mulighed for at vælge samt vælge et køretøj nøjagtigt pasform til deres behov, mens konceptets evne til at interagere med andre Køretøjer på vejen tillader kortere, sikrere rejser. Køretøjets smalle bredde betyder ligeledes, at det ville tage mindre område på vejen såvel som i biler og lastbilparker.
Hjulet er dog udviklet til kørsel, såvel som kan antyde, at strækninger af vej, hvor chaufføren måske foretrækker at overtage såvel som at deaktivere fremtidens autonome drivfunktioner.
”Fremtiden-type giver et indblik i det potentielle til at køre såvel som biler og lastbilejerskab i fremtiden. Det er en del af vores vision for nøjagtigt, hvordan et avanceret biler og lastbilmærke muligvis fortsat er ønskeligt, i en mere digital såvel som autonom alder, ”forklarede Jaguar-stil manager Ian Callum.
Kan du lide den fremtidige type? Lad os forstå i kommentarfeltet nedenfor …