så meget som 19.000 bilister, der har fået øko-biler og lastbiler for at forhindre, at de skulle betale London-overbelastningsgebyret, kan snart kræves at stubbe op på hverdagens gebyr.
På nuværende tidspunkt er enhver type biler og lastbil, der udsender mindre end 100 g/km, fritaget for opladningen på £ 10. Imidlertid ville tærsklen under ny levering til London (TFL) forslag sænket til 75 g/km.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Ændringerne, der er organiseret til foråret, ville ligeledes vandre bøden for manglende betaling med £ 10 til £ 130.
Ejere af biler og lastbiler, der ikke længere kvalificerer sig til fritagelse, behøver ikke at begynde at betale gebyret indtil 2015. Dog kun ni design, der i øjeblikket er til salg i Storbritannien, ville være fritaget-inklusive seks all-elektriske biler. Ikke en rent benzin- eller dieseldesign ville kvalificere sig.
TFL erklærer det gebyr, der er minimeret overbelastning i det centrale London med omkring 25 procent, da det blev indført i 2003, såvel som dette har forblevet stabilt i betragtning af det dengang. Det tilføjer, at forsinkelser i webtrafik i det centrale London faldt med 3,1 procent samt med 4,2 procent i det indre London mellem 2007 såvel som 2011.
Vi spurgte TFL, om C-opladningen simpelthen er en vejafgift, såvel som en talsmand sagde: ”En vejafgiftsskatter, der skal betale for udgifterne til bygning samt bevare vejen. Imidlertid er afgiftens mål at minimere overbelastning. ”