, en bilist udstedt med en bøde på £ 130 efter parkeringsplad Dommeren styrede, at hans situation udgjorde en “nødsituation”.
Michael Nyman fra Hindhead, Surrey, sad fast i tung webtrafik på Park Road i London i november sidste år, da han opdagede, at han havde brug for at svare på telefonopkaldet. Manglen på passende parkeringspladser fik Nyman til at trække sig op på et fortov overfor en blomsterhandler for at udnytte sine faciliteter.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Præcis hvordan man charmerer en parkeringsbillet
Transport til London (TFL) udstedte efterfølgende hr. Nyman med en bøde på £ 130 for at være “parkeret med et eller flere hjul på eller over en sti”, og mens hr. Nyman, der er 85, kontaktede TFL for at bede sin sag, stod organisationen firma.
I sidste uge annullerede en officiel dommer imidlertid hr. Nymans billet, der afgav, at behov for at gå til loo kan udgøre en nødsituation, især for ældre chauffører. Dommeren opdagede, at Nyman kunne være inkluderet i et uheld ”hvis han ikke var stoppet for at lindre sig selv”.
Hr. Nyman sagde: ”Der skal være regler for den metode, vi driver, så godt jeg forstår, at folk ikke bare kan begynde at trække ind overalt, de vil. Imidlertid skal der bruges en eller anden typisk forstand, når naturlovgivningen kommer ansigt til ansigt med trafiklovgivningen. ”
Er det nødvendigt at reagere på naturens fornuftens fornuft tilstrækkelig til parkeringsplads ulovligt? Lad os forstå dine tanker i kommentarerne …