Vauxhall Combo-E Life er til salg i Storbritannien nu, pris fra £ 31.610 (inklusive regeringens £ 2.500-tilskud). Mærkets elektriske van-baserede People Carrier blev oprettet for direkte at konkurrere med Nissan E-NV200 Combi og fungere som et altelektrisk alternativ til den nye Volkswagen Caddy MPV.
Vauxhall bruger kun Combo-E Life i sin SE-specifikation, der kommer som standard med 16-tommer legeringshjul, dobbelt skydedøre, LED-kørelys om dagen, automatiske vindskærmsviskere og et bagudvendt kamera. I modsætning til panelet varevogn, som den er baseret på, kommer enhver model også med kropsfarvede kofangere.

Bedste menneskers luftfartsselskaber og MPVS 2022

Købere får også et respektabelt niveau af standard bilisthjælpsteknologi, herunder cruise control, trafikskiltgenkendelse og automatisk nødbremsning med fodgængerdetektion.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Vauxhall har monteret et e-call-system, der sætter bilisten i kontakt med en uddannet rådgiver i tilfælde af en ulykke eller en sammenbrud, og der er endda et elektronisk trækkontrolsystem, der indeholder specialiserede indstillinger til sne, mudder og sand.
Indvendigt har Combo-E-livet aircondition, en digital gauge-klynge og et otte tommer infotainment-system med Apple CarPlay og Android Auto. Vauxhall har også tilføjet et panoramisk soltag og en overheadopbevaringsbakke, som har en ekstra 36 liter kapacitet og nogle indbyggede LED-lys.