Honda Civic er indstillet til at få en 1,6-liters dieselmotor til 2018-modelåret med priser, der starter fra £ 20.120, når det sælges i Storbritannien i marts. I øjeblikket kan den 1,6-liters I-DTEC-motor kun købes med en seks-trins manuel gearkasse, selvom en ni-trins automatisk borgerdiesel vil følge denne sommer.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Enheden på 118bhp blev først afsløret på Frankfurt Motor Show sidste år. Det producerer 300Nm drejningsmoment ved 2.000 o / min, hvilket hjælper hatchback med at opnå 62 km / h fra stilstand på 10,5 sekunder.
• Bedste dieselbiler til salg
Civic’s Diesel -motor er en stærkt revideret version af den, der findes i den udgående bils drivlinje, med ingeniører, der minimerer friktion for større effektivitet og hævder at have forbedret støj, vibration og hårdhed (NVH) niveauer.
11
Om vores adsclose denne annonce

Honda hævdede tidligere en 76,3 mpg brændstofforbrug for sin nye 1,6-liters diesel Civic, som faktisk er nede på den forrige model’s økonomi-krav. Det skyldes, at den nye Civic Diesel er en af ​​de første biler, der kontrolleres på det verdensomspændende harmoniserede Light Automobile-testprocedure, en test, der bruger reelle køredata i stedet for de lab-baserede tests, som de kontroversielle NEDC-cyklus bruger. Imidlertid er den endelige bekræftelse af den faktiske økonomifigur stadig at komme.
Der tilbydes fire trimniveauer til den manuelle Civic Diesel, hvor indgangsniveauerne sparker tingene på £ 20.120. Det er også tilgængeligt på en PCP-kontrakt med Civic SE Diesel på £ 20.220, der er tilgængelig fra £ 249 om måneden på en treårig kontrakt.
Den højeste Spec Honda Civic Diesel er ex -trim, der koster £ 24.925. Den har nøglefri indgang, læderinteriør, adaptive spjæld og opvarmede forsæder og kan også specificeres med den valgfri £ 600 tech -pakke. Dette inkluderer LED -hoved- og tågelygter, opladning af trådløs telefon og opvarmede bageste sæder.
Ville du være interesseret i en dieseldrevet Honda Civic? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor …