Dette er Toyota GT 86 Club Series Blue Edition. Det er den anden model, der tilslutter sig den japanske firma’s Club Series -opstilling, der blev lanceret for at fejre Toyota’s Motorsport Heritage. Priserne starter fra £ 29.980.
Som navnet antyder en eksklusiv udvendig finish markerer den blå udgave, mens kontrasterende sorte detaljer er blevet anvendt på frontgitteret, bagspoiler og diffusor. Kabinen er også trimmet i Alcantara og sort læder.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

• Bedste sportsbiler til salg 2018
Under huden bruger den blå udgave det samme 197bhp 2,0-liters firecylindrede boksermotor, der bruges i standard GT 86, som kan parres med enten en seks-trins manuel eller automatisk gearkasse. Manualen er den hurtigere af de to, der tager en påstået 7,7 sekunder for at komme fra 0-62 km / h, mens bilen tager 8,4 sekunder. Tophastighed er henholdsvis 140 km / h og 130 km / h.
4

Standardkit inkluderer en begrænset glideforskel, cruise control, dobbeltzone klimakontrol, opvarmede forsæder og Toyota’s Touch 2 infotainment-system.
En valgfri Performance Pack er også tilgængelig på Blue Edition og tilføjer Sachs-afstemt ophæng og spjæld, Brembo-bremser, røde bremsekalipere og sorte 17-tommer legeringshjul.
Læs vores anmeldelse af Toyota GT 86 Orange Edition 2017 …