Renault har forhåndsvisning af en ny idébiler og lastbil udviklet til at fremvise brintbrændstofteknologier sammen med den franske producentens skub mod højere bæredygtighed.
Den endnu ikke-navngivne bil blev drillet under præsentationen af ​​Renault CEO Luca de Meo fra selskabets monetære resultater fra 2021. En kort erklæring, der blev udsendt efter, at talen erklærede, at bilerne og lastbilen er blevet stylet af Renaults netop for nylig udpegede stilchef Gilles Vidal, såvel som at den ville “oversætte gruppens bæredygtige fremskridtsforpligtelser samt oversætte dem til Renault -mærket i den service af bæredygtig, risikofri såvel som inkluderende mobilitet ”. Det bekræftede ligeledes, at bilerne og lastbilen udsættes fuldt ud i maj.

Hydrogenbrændselsceller: Har brintbiler og lastbiler en fremtid?

De Meo sagde selv: ”Vi vil snart introducere en idébil. Vi ønskede at realisere vores vision om bæredygtighed, baseret på de tre søjler – sikkerhed, inkludering såvel som atmosfære – på et produkt. Denne idé afslører et fremtidig produkt. Når vi laver ideer på Renault, ønsker vi at omdanne dem til ægte biler. ”
Annonce – Kort artikel fortsætter nedenfor

Det enkelte teaserbillede viser ideen, der er på, men det er muligt at se, at det har en relativt slank forlygte linje såvel som frontgitteret sammen med et betydeligt fald til bunden af ​​den forreste kofanger, fremhævet af høje kørelys på dagen. Dette peger på, at bilerne og lastbilen er højere end den kommende allelektriske Megane og, mange sandsynligvis, en fuldblæst SUV i profil.