Peugeot -insidere, har udsat for Auto afslører, at en varm Peugeot 308 GT såvel som SW -ejendom er på grund af at deltage i sorten ved udgangen af ​​2014.
308 GT er designet til at bane metoden til en endnu varmere ‘R’ -version, der forfalder i 2015, og fungerer højdrevet benzin såvel som dieselmotorer, så det skulle være en fjernelse af rival for Skoda Octavia VRS såvel som de hurtigste versioner af Seat Leon Sport Tourer.
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Benzinversionen af ​​308 GT vil sandsynligvis bruge den 1,6-liters turbo-motor fra 208 GTI-som skaber 197bhp såvel som 275NM-såvel som bør tage 308 fra 0-62 mph på ca. 7,5 sekunder. Dieselen er indstillet til at være en afstemt version af den nye 2,0-liters Bluehdi-motor med omkring 185bhp samt 400Nm drejningsmoment.
Produktkommunikationsdirektør Gaetan Demoulin fortalte Auto Express: “GT vil blive udsat i Paris” såvel som verificeret, at det ville have ”skræddersy .
Den type tal ville sætte GT på niveau med konkurrenter som Kia Pro Cee’d GT-som ligeledes bruger en 1,6-liters turbo-såvel som koster omkring £ 20.495, men forventer, at Peugeot skal udgiftes lidt mere end det Når det sælges denne vinter.
Alligevel skal det stadig undergrave fuldblodede varme luger som Volkswagen Golf GTI såvel som Ford Focus St-samt forlade plads til et ekstremt ‘r’ design i 2015. 308 R blev forhåndsvisning af ideen biler og lastbil I Frankfurt – såvel som vil blive etableret af nøjagtigt det samme specielle jobhold, der er ansvarlig for den strålende RCZ R.
Det kan også bruge den nøjagtige samme motor som coupéen (en 270bhp af 1,6-liters turbo) er dog ligeledes sandsynligvis alvorlige mekaniske ændringer til at gå med strømmen i magten. Revideret suspension, skiftbar ESP såvel som tunge bremser er sandsynligvis sandsynligvis med at optræde, ligesom klistrede dæk, større hjul samt et mere fokuseret interiør.