American Ev Maker Fisker har afsløret Emotion Saloon på dette års Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas med det formål at håndtere Tesla Design S.
Det vil udgifts $ 129.000 (£ 95.000) med en organiseret introduktion i 2020, hvilket gør det $ 6.000 mere overkommeligt end Tesla Design S 100D. Det er stadig ubestemt, hvis britiske klienter kan købe en følelse, men for Fiskers hjemmemarked kan klienter reservere en nu for $ 2.000.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Ifølge den californiske marque skaber følelsen 575 kW (769bhp) takket være en elektrisk motor, der driver hvert hjul, mens en række 400 miles ligeledes hævdes. Det er meget mere magt såvel som variation end Tesla, men fra linjen er det ikke så hurtigt, at Fisker, der erklærer, at en 0-60 km / h er opnåelig på mindre end tre sekunder. Tesla kan dække nøjagtigt samme sprint på 2,5 sekunder.
24
Om vores adsclose denne annonce

Fisker siger ligeledes, at følelsen kan tilføje ‘over 100 miles’ variation på ni minutter ved hjælp af køretøjets ultracharger -teknologi, skønt det ikke fjerner nøjagtigt, hvor hurtigt batterierne kan toppes fra et grundlæggende offentligt gebyrpoint.
• Bedste elektriske køretøjer til salg
Aluminiumsnæsen på følelseshjemene et genialt LiDAR-system til autonome kapaciteter, mens sidespejle skjuler kameraer, der tillader panoramisk 360-graders udsigt over køretøjet til at hjælpe med parkeringspladser samt sikkerhed i høje hastigheder.
24

Billeder af følelsen fra CES viser en udfordrende frontend med splittede forlygter såvel som et lille kromdækket gitter, ud over en coupe-lignende fire-dørs krop. Der er også en lille bagagerumspoiler, mens korte bageste overhæng såvel som store 24-tommer legeringshjul giver det et stilfuldt look. Fisker specificerer ligeledes, at følelsen er verdens allerførste fire-dørs køretøj, der sportslige ‘sommerfugl’ døre.
Fisker forventes ligeledes at afsløre sit potentielt spil-skiftende solid-state batteriinnovation på CES, som teoretisk kan oplades fuldstændigt på så lidt som 60 sekunder. Skal et gennembrud i innovationen ske, det kan implementeres i Fisker EV’er i 2023 samt potentielt erstatte standard lithium-ion-batterier.
Kan du lide udseendet af Fisker -følelsen? Tror du, det er meget bedre end Tesla -designet S? Lad os forstå nedenfor …