Nissan har afsløret omkostninger for sin nye E-NV200-varevogn, der koster fra £ 13.393. Udover den lavere end forventede pris, erklærer Nissan, at E-NV200 har driftsomkostninger en simpel brøkdel af en rutinemæssig dieseldrevet varevogn. E-NV200-varevognen viser ligeledes en ny all-elektrisk taxa-stil, som Nissan forbereder sig på at erstatte Londons traditionelle sorte førerhuse fra 2015.
Annonce – Post fortsætter nedenfor

Overskriften £ 13.393-tallet er til entry-level Nissan E-NV200 Acenta Van, når den er kommet med et lejekontrakt til batteriet. De direkte omkostninger på vejen er £ 16.562,20, inklusive den britiske statsstøtte på 8000 £, der gælder for alle plug-in-varevogne, der tilbydes her. Den elektriske varevogn er fritaget for gebyret i London -overbelastning samt årlig vejafgift. E-NV200 tilbydes ligeledes som en fem-personers ‘Combi’ -model, der kvalificerer sig til en £ 5000 elbiler og lastbilstipend.
Tilføj disse fordele til besparelserne for brændstofomkostninger (Nissan sigter mod et fald i driftsomkostningerne på £ 2500 om året, med serviceomkostninger, der falder £ 575) såvel som E-NV200 kan udgift så lidt som to pence pr. Mile at køre, ifølge Nissans egne bullish figurer. Tallene er baseret på en fire-årig ejerskabsperiode, der synes om 9375 miles om året. I mellemtiden vil et batteriudlejningsbundt sætte dig tilbage mellem £ 61 samt £ 109 pr. Måned, afhængigt af den årlige kilometertal.
De øverste design er Tekna Fast Plus Spec, der koster £ 19.324 for E-NV200-varevognen såvel som £ 26.309 for fem-sædet. Høj-spec-design får et hurtigt opladningssæt, der reducerer opladningstiden fra fire timer til 80 procent opkrævet på 30 minutter. Alle versioner får en almindelig bagfra-cam såvel som magtfoldede spejle for en noget mindre stressende byeksistens.
Nissan klargør en syv-personers taxaversion med meget mere vintage styling-justeringer til at fungere som et nul-emission London-førerhus, med omkostninger til det design, der endnu ikke er annonceret.
Under E-NV200’s Van Body ligger den elektriske funktion af Nissans bladhatchback, verdens meget populære all-elektriske bil. Van’s erklærede sort er 105 miles, såvel som den har en tophastighed på 75 km / h. Ikke en til de hvide Van Guy tailgaters derude, ser det ud til.