Enyaq IV og Enyaq Coupe IV vil være de største elektriske biler i det tjekkiske firma’s line-up, med Skoda CEO Thomas Schafer, der skitserer, at selskabets næste tre EV’er vil. Vær mindre modeller, og at en syv -sædet elektrisk bil ikke er på kortene – indtil videre.
Når han talte ved lanceringen af ​​Enyaq IV-coupe, sagde Schafer, at ”Enyaq IV-familien kun er starten på vores e-mobilitetskampagne. Vi har allerede yderligere tre elektriske køretøjer på den måde, der vil blive introduceret i de kommende år. ”

Ny 2022 Skoda Fabia til salg priser nu fra £ 14.905

På spørgsmålet om vi kunne se en syv-sædet elektrisk bil i Skodas line-up Schafer kommenterede: ”Sig aldrig aldrig. Det ene skridt efter det andet lovede vi denne uge – vi elsker Enyaq, og det er prioriteret for os. ”
Annonce – Artikel fortsætter nedenfor

Dette peger mod Skodas næste tre EV’er, der indgår i lavere markedssegmenter end dens Enyaq IV.
Tidligere i år indgav Skoda et varemærke til ‘Elroq’ ​​-navnepladen, hvilket muligvis pegede på en lille elektrisk SUV, der ligner i størrelse som brandets forbrændingsmotorerede Karoq. De resterende to modelnavne skal også starte med en “E”, da Skoda udskærer sin navnekonvention for sine EV’er.
Alle tre EV’er skal også være baseret på en version af Volkswagen Groups MEB -platform, nogle muligvis på MEB -indgangsplatformen, der er udviklet til el -biler i supermini.